Boost your Business

Business Energy

 

Boost Control, Margins and Growth with Innovative ideas and solutions

 

Wilt u alles weten over innovatieve oplossingen, trends en ontwikkelingen in retail en wholesale? Zelf aan de slag met de nieuwe retail en fashion App of uw netwerk uitbreiden met waardevolle contacten? Dan mag u Business Energy, op 11 maart 2014, niet missen!

 

Op het hoofdkantoor van Microsoft te Schiphol hoort u alles over de laatste trends op het gebied van Omni-channel retail en Wholesale the Next Generation. Met behulp van innovatieve oplossingen zoals app|is retail en ax|is fashion vertalen we deze trends naar praktische handvatten, en lichten we vernieuwingen toe in bewezen software zoals Pebblestone Fashion en K3 for Retail. U krijgt inzicht in de strategie van Microsoft en hoort waar het softwarehuis de komende jaren naartoe gaat.
 

Machiel Tiddens, directeur Plaza bij online winkelgigant Bol.com deelt zijn geheimen voor online succes en geeft u tips om uw bedrijf verder te laten groeien. Hans van der Meer Marketing Manager bij Microsoft laat u zien hoe u meer kunt doen met minder, productiviteit en efficiëntie blijvend kunt verbeteren.

 

Schrijf hier in >>

 

In het programma o.a.:

Bol.com

Bol.com

Machiel Tiddens, directeur Plaza bij online winkelgigant Bol.com deelt zijn geheimen voor online succes en geeft u tips om uw bedrijf verder te laten groeien.


Boost your Retail Business - K3 for Retail

Boost your Retail Business - K3 for Retail

De retail wereld is dynamisch, ontdek in deze sessie hoe we deze dynamiek vertalen naar praktische handvatten en oplossingen die werken.

Who is App?

Who is App?

app | is fashion is onderdeel van een volledig "infinite channel platform" waarop verschillende applicaties en business management tools kunnen worden aangesloten. Tijdens deze interactieve sessie kunt u zelf aan de slag met app | is fashion.

  

Who is App: Ga zelf aan de slag met app|is fashion en ervaar de kracht van volledig geïntegreerde nieuwe technologieën.

 

Business Energy for your Fashion Enterprise

Business Energy for your Fashion Enterprise

Maak kennis met ax | is fashion, de softwareoplossing voor fashion spelers van formaat, gebaseerd op Microsoft Dynamics for Retail.

Next Generation Energy

Next Generation Energy

In een geanimeerde presentatie nemen we u mee in de visie van K3 op retail, Omni-channel Retailing en Mobility. Aansluitend maken we de overstap naar fashion


What's  hot in BI?

What's hot in BI?

In deze sessie staan we stil bij de hot topics op het gebied van Analytics en BI zoals; Big data, Self-service Business Intelligence, Collaborative BI en meer.

Finance boost

Finance boost

Technologie brengt u verder, maar in uitdagende tijden zitten ondernemers niet te wachten op hoge investeringen. In deze sessie hoort u alles over de financieringsmogelijkheden van Microsoft.


The Power of Microsoft

The Power of Microsoft

Het wordt steeds belangrijker meer te doen met minder: efficiënter en productiever te werken, denk aan het “nieuwe werken”. In deze sessie staan we stil bij de rol van technologie in het verbeteren van uw productiviteit.